Bornholm 2003

5 - 12 april 2003
I år var vi seks der drog til Bornholm og den årlige dyst om pokalerne. 2 mere stødte til tirsdag aften. Det blev en anderledes tur i år. Hvad angår fiskeri var det et sløjt år. Men der blev slået mange andre rekorder i år. F.eks. var det første gang vores fangster i gennemsnit lå over 2.0 kg. Dernæst fik vi varm mad 5 aftener i træk!! Kompliment til kokken (Ørnen). En anden rekord der blev slået var af mig (Don L.) som kørte mere end jeg har gjort på samtlige ture tilsammen. I år var det også første gang vi byggede en snemand (i april!!). Derudover var slagteren ikke forvirret om morgenen. HAN VAR BARE KLAR! Godt gået.
I år var det så Nimmer der stod for underholdningen. Han fik den største. 11,2 kg. renset, taget på en blå VW Passat. Dog ikke en fisk men et rådyr. Han knækkede en tand på et bobleflåd. Han fangede en Svane og som om det ikke var nok, blev han overrasket af en dame der luftede sin hund, mens han sad i buskene med bukserne nede om knæene.
I år havde jeg fremstillet kølpirke selv og faktisk blev 25% af fangsterne taget på mine hjemmelavede blink. Ikke nogen dårlig debut.
Og så ved jeg ikke om man kan sætte æselhatten i banken til næste år men på billedet til højre ses Slagteren på Storkestenen. Jeg syntes det ser faretruende ud. Men døm selv billeder lyver ikke.


Fakta for 2003 Der blev fanget 8 fisk. Største var et dyr på 11.2 renset vægt taget på en blå passat. Nimmer fik ny hobby. (moone hundeluftere) Vi fik varm mad 5 dage i rap Storken tog "the double"